foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

V-Műhely - Márkafüggetlen Autószerviz

Gépárművek teljes körű és márkafüggetlen szervizelése, 30 éves szakmai tapasztalattalLogin Form

Nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 17:00
Kedd
08:00 - 17:00
Szerda
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek
08:00 - 17:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Facebook

bonuszajanlat30 éves tapasztalattal, professzionális felszereléssel és ügyfélbarát hozzáállással várjuk márka független autószervizünkben, ahol az autó típusától, évjáratától függetlenül egyaránt kínálunk teljes körű szervizszolgáltatást cégek és magánszemélyek részére.

CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

Teljes körű szervizszolgáltatást és flottakezelést biztosítunk. (Időszakos és nagy szervizek, vizsgáztatás.) Kedvező árakat és stabil hátteret biztosítunk, hogy flottája megbízható és biztonságos gépjárművekből álljon. Egyedi partner programunk keretén belül, céges tagjaink számára olyan csomagot ajánlunk melynek segítségével dolgozói kedvezményeket is biztosíthatnak munkavállalóik részére.

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Elérhető áron kínálunk professzionális szervizhátteret gépjárművükhöz. Számunkra nem csak az elvégzett munka mennyisége, hanem a minősége is számít. Sok szervizzel szemben, mi tisztában vagyunk azzal, hogy szolgáltatást nyújtunk, melynek meghatározó részét képezi az ügyféllel való bánásmód is. Mi nem csak autójára, hanem Önre is odafigyelünk.

MINDEN EURÓPAI, JAPÁN ÉS AMERIKAI MODELL JAVÍTÁSÁT VÁLLALJUK

A legkisebb javításoktól a nagy szervizen át a legoptimálisabb teljesítménynövelésig. Kisebb esztétikai javításokat is vállalunk, de teljes felújításra jelenleg nincs kapacitásunk. Az "egzotikus" autók felújítása, OT vizsgára való felkészítése teljes odaadást és figyelmet követel és megnövekedett szerviz forgalmunk miatt egy komplett restaurálás teljes időtartama alatt ezt nem tudjuk biztosítani, ezért jelenleg teljes felújítást nem tudunk vállalni.

autoszerelo csaj